Signaalinvahvistin parantaa kuuluvuutta

Signaalinvahvistin on erittäin kätevä tapa saada GSM-signaalit kuulumaan esimerkiksi kesämökillä, omakotitaloalueella tai kaikkialla muuallakin, missä puhelimen kuuluvuuden kanssa ongelmia. Signaalinvahvistin LCD-300GD on tehokas viimeisimpää sukupolvea edustava malli, joka parantaa heikkoja GSM-signaaleja kahdella eri taajuudella. Siinä on erittäin helppokäyttöinen ja kätevä LCD-näyttö, josta selviää esimerkiksi signaalitaso, tehotiedot ja ALC-tiedot. Näytön kautta luet myös laitteen asennusohjeet sekä mahdolliset virheilmoitukset.

Nikrans LC300GD tarjoaa tehokasta signaalin vahvistusta kaikenlaisissa keskikokoisissa taloissa ja toimistoissa. Se sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kauppojen ja muiden liikerakennusten käyttöön, siis sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Tämä tehokas malli tarjoaa vahvistusta jopa 300 m alueilla. Se kattaa siis isotkin talot ja tilat helposti ja varmasti.

Nikrans LC300GD on siitä erinomainen vahvistin, että se lisää GSM-signaaleja kahdella eri megahertsillä yhtä aikaa. Se vahvistaa sekä 900 että 1800 MHz:n signaaleja samanaikaisesti. Euroopan unioin alueella ja myös koko maailmassa yleisin GSM-signaalien lähetystaajuus on 900 MHz. Tämän lisäksi 1800 MHz:tä käytetään lisätaajuutena 900 MHz:iin ja se toimii tietyillä alueilla tärkeimpänä taajuutena. Koska tämä vahvistin käyttää kahta eri kaistaa, se sopii monien eri taajuuksilla toimivien matkaviestintäoperaattorien asiakkaille. Vahvistimen avulla saa puhelut toimivaan nopeasti ja sujuvasti sekä kaiken lisäksi tyylikkäästi.

LCD300GD on tehokas ja erittäin helppo käyttää. Laitteen asentaminen onnistuu helposti, vaikka et aiemmin olisi joutunut asentamaan mitään. Siinä on paljon hyviä ominaisuuksia, joista kerromme seuraavaksi.

Signaalinvahvistimen ominaisuudet

Ensinnäkin laitteessa on tyylikäs ja moderni LCD-näyttö. Näyttö ohjaa sinua asennuksen kaikissa eri vaiheissa ja se on apunasi opastamassa sinua aina, kun käytät ja asennat tehostinta. Näytöltä voit lukea kaikkea vinkit asennukseen sekä muut tarpeelliset tiedot, kuten signaalien tasot.

Signaalinvahvistin sisältää myös kätevän lepotilan, jonka vuoksi laite on erittäin energiatehokas eikä syö turhaa sähköä. Laite säästää aina energiaa ja samalla tietenkin myös käyttäjän rahaa, koska se siirtyy automaattisesti lepotilaan, kun saapuvia ja lähteviä puheluja ei tule.

Laite säätää myös signaalitasoja automaattisesti. Jos laite havaitsee, että saapuva signaali ei ole tarpeeksi vahva, se säätää sille vahvistuksen järjestelmän avulla. Tämän toiminnon vuoksi laite auttaa myös tehokkaasti ennaltaehkäisemään häiriötä. Sinun ei enää tarvitse sietää katkeilevia signaaleja, sillä älykäs laite ennakoi ongelmat vahvistamalla signaalia automaattisesti.

Näiden kaikkien edellä mainittujen hyvien ominaisuuksien lisäksi laite on erittäin pienikokoinen ja kevyt. Siinä on tyylikäs muotoilu ja kompaktin kokonsa ansiosta se ei vie paljoa tilaa. Laitteen voi sijoittaa helposti mihin tahansa huoneistoon tai toimistoon, ilman ongelmia. Tyylikäs LCD-näyttö kruunaa kokonaisuuden.

Signaalinvahvistin on turvallinen

LCD-300GD signaalinvahvistin on oiva apu kaikille, jotka haluavat taata katkeilemattomat puhelut ja muun puheviestinnän. Sen avulla voi myös saavuttaa vakaat GPRS- ja EDGE-verkot. Laitteella on myös kansainväliset CE- ja RoHS-laatusertifikaatit, jotka toimivat myös osoituksena turvallisuudesta. Tilaamalla tämän kaksikaistaisen vahvistimen, on mahdollista puhua kännykällä ilman pelkoa puheluiden katkeamisesta.

Tässä kaksikaistaisessa vahvistimessa on kaikki tarvittava mukana. Pakkauksessa on mukana tarvittavat kaapelit, antennit ja kiinnikkeet. Asennus tapahtuu nopeasti ja yksinkertaisesti. Kaiken kaikkiaan asennukseen menee vain noin parikymmentä minuuttia. Asentaminen ei vaadi mitään erityistä osaamista, vaan se onnistuu keneltä vain. Ammattilaista ei siis tarvita avuksi, vaan kuka tahansa voi asentaa tämän vahvistimen. Kun laite on asennettu, sinun tulee odottaa noin 5 sekuntia tehostimen käynnistämisestä, jonka jälkeen signaali vahvistuu. Tämän jälkeen voit soittaa tai vastaanottaa puheluja ilman pelkoa keskeytyksistä.  Laite ei myöskään vaikuta terveyteen millään lailla. Se päinvastoin vähentää säteilyä, koska mobiililaitteiden ei tarvitse enää etsiä vahvoja signaaleja tukiasemista. Jos sinua kiinnostaa signaalinvahvistin, klikkaa linkkiä ja pääset Myamplifiersin valikoimaan.