LEI tunnus hinta

LEI-tunnuksen hinta riippuu siitä, mistä paikasta tunnusta hakee ja kuinka pitkäksi aikaa. Jos LEI-tunnuksen tilaa leitunnus.fi osoitteesta voi valita, haluaako siihen automaattisen uusimispalvelun kolmeksi tai viideksi vuodeksi.

LEI-tunnukset ovat voimassa vain yhden vuoden kerrallaan ja tämän jälkeen ne täytyy taas uusia. Jos haluaa välttyä joka vuotiselta uusimisprosessilta, kannattaa valita vaihtoehto, jossa leitunnus.fi sivusto uusii tunnuksen automaattisesti kolmen tai viiden vuoden ajan.

Jos haluaa tunnuksen olevan voimassa vain vuoden, sen hinta on 59 euroa. Hintaan sisältyy ensihakemus sekä vuoden voimassaolo. Jos haluaa kolmen vuoden mittaisen yhtäjaksoisen voimassaolon, sen hinta on 150 euroa eli 50 euroa per vuosi. Jos haluaa LEI:n voimaan viideksi vuodeksi, hinta on 225 euroa, johon kuuluu siis LEI viideksi vuodeksi sekä ensihakemus. Ostamalla viiden vuoden voimassaolon, jää LEI:n hinnaksi 45 euroa per vuosi. On siis edullisempaa ostaa kerralla pidempi voimassaoloaika, kuin uusia joka vuosi LEI.

LEI-tunnus hinta ja muita kysymyksiä

Lei-tunnus hinta on monia askarruttava kysymys ja varsinkin se, mitä tunnuksen hintaan sisältyy. Leitunnus.fi osoitteesta ostettuihin LEI-tunnuksiin sisältyy reksiteröinnistä tai uusimisesta peritäävä veloitus valitulle ajanjaksolle. Myös GLEIF-maksu kuuluu hintaan ja sen suuruus on nykyhetkellä 11 dollaria per vuosi. Hintoihin lisätään soveltuva alv.

Leitunnus.fi osoitteessa ilmoitettuihin summiin sisältyy kaikki tarvittavat maksut, jotta saat yrityksellesi toimivan LEI:n Kun vertailet leitunnus.fi osoitteen hintoja muihin palveluntarjoajien hintoihin, kannattaa muistaa että leitunnus.fi osoitteen hintoihin sisältyy kaikki kulut, eli mitään yllättäviä lisämaksuja ei enää tule hintojen päälle. Monet palveluntarjoajat ilmoittavat hinnat ilman GLEIF:n perimää vuotuista 11 USD:n lisämaksua, joten kannattaa tarkistaa että koko hinta on mukana, kun päätät LEI-tilauksestasi. Mikä sitten on GLEIF? Se on kansainvälinen organisaatio, joka vastaa siitä, että LEI-tunnusjärjestelmä on toimiva ja se myös valvoo kaikkia LEI-tunnusten myöntäjiä. GLEIF:n pääkonttori on Sveitsissä ja siitä voi lukea lisätietoja heidän virallisilta verkkosivuiltaan. LEI-järjestelmän yksi perusperiaatteista on se, että kaikki LEI:n liittyvät yritystiedot ovat julkisia. Julkisia tietoja ovat esimerkiksi yrityksen nimi, sen rekisteritunnus, osoite, pääkonttorin osoite ja rekisteröintimaa. Nämä tiedot ovat saatavilla GLEIF:n nettisivuilla ja kaikki voivat vapaasti käydä tarkistamassa ne sieltä.

ALV:n määrätyminen

LEI-tunnuksen hintaan sovelletaan toisinaan alvia. Monet yrityksen vastuuhenkilöt miettivät, milloin LEI-maksuun sovelletaan 0 %:n arvonlisäveroa ja missä tapauksissa yrityksen on maksettava täysimääräisesti sitä. Kaikki leitunnus.fi sivuston hinnat on ilmoitettu arvonlisäverottomasti, eli niissä alv on 0 %. Arvonlisäveroa ei veloiteta silloin, jos yrityksellä on käytössään EU:n alueella voimassa oleva alv-numero. Leitunnus.fi tarkistaa, onko yritys tehnyt alv-reksiteröihhin VIES-tietokannasta. Mikäli yrityksellä tai yhtiöllä ei ole voimassaolevaa alv-numeroa, tulee hintoihin päälle vielä täysimääräinen alv. Lei-tunnus hinta ei siis ole aina se, mikä sivustolla on ilmoitettu, vaan siihen täytyy laskea alv päälle, mikäli yrityksellä ei ole voimassaolevaa alv-numeroa.

Maksutapoja on leitunnus.fi sivustolla runsaasti. Yritys voi suorittaa maksun esimerkiksi käyttämällä luottokorttia, joista yleisimmät luottokortit eli Visa, Mastercard, Amex ja Maestro, käyvät maksutapoina. Toisena vaihtoehotna on PayPal. Mikäli luottokortilla maksamisessa on jotakin ongelmaa, maksun voi suorittaa myös tilisiirtona. Voit ottaa yhteyttä leitunnuksen asiakaspalveluun ja he lähettävät sinulle laskun, jossa on tarvittavat tiedot tilisiirron suorittamista varten. Jos haluat lisätietoja lei tunnus hinta -asiasta, klikkaa linkkiä ja pääset lukemaan lisätietoja leitunnus.fi osoitteesta.

Kun olet suorittanut maksu, LEI-reksiteri myöntää tunnuksen yleensä noin 1-24 tunnin sisällä maksun suorittamisesta. Pisin odotusaika LEI-tunnuksen saamiselle on yleensä 24 tuntia, mikäli maksu on vastaanotettu ja kaikki mahdollisesti pyydetyt lisäasiakirjat saapuvat yritykseltä välittömästi.