Häälahja netistä

Sopivan häälahjan löytäminen voi olla haasteellista. Moni haluaa löytää häälahjan, joka olisi persoonallinen ja samalla muistuttaisi hääparia lahjan antajasta. Hyvä häälahja voi olla myös käytännöllinen, sillä usein tuoreella hääparilla voi olla paljon toiveita parantaa esimerkiksi keittiön varustusta, aterimia, astioita tai muuta tarpeellista.

 

Kysy vinkkiä suoraan

 

Jos hyvää häälahjaa ei heti tule mieleen, kannattaa kysyä rohkeasti hääparilta, mitä he toivoisivat. Moni hääpari kertoo mielellään vinkkejä siitä, mitä he haluaisivat lahjaksi tuona tärkeänä päivänä. Toisinaan hääpareilla on jopa valmiita lahjalistoja, joista jokainen vieras voi käydä valitsemassa mieleisensä. Häälahjan budjetti saattaa myös mietityttää. Yleensä lahjaksi on ollut tapana antaa melko kalliitakin lahjoja, sillä on kyse yhdestä tärkeimmistä ja mieleenpainuvimmista juhlista henkilöiden elämässä. Liian halpa lahja voi jäädä negatiivisessa mielessä hääparin mieleen pitkäksikin aikaa. Tietysti lahjanantajan taloudellinen tilanne on aina hyvä ottaa huomioon ja on ymmärrettävää, että esimerkiksi nuoret kaverivieraat voivat antaa edullisimpia lahjoja kuin vaikka hääparin vanhemmat.

 

Häälahja voi olla myös kimpassa ostettu, varsinkin jos tarkoituksena on antaa jotain isompaa lahjaksi. Monen vieraan yhdessä ostama iso lahja voi olla iloinen yllätys hääparille. Mutta usein lahjanantaja haluaa antaa jotain henkilökohtaista hääparille muistoksi tuosta tärkeästä päivästä.

 

Koru häälahjaksi

 

Häälahjojen etsiminen kannattaa aloittaa netistä, sillä siellä valikoimaa on runsaasti ja vaihtoehtojen selailu on helppoa. Lahjan etsiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä postikuljetukseen kannattaa varata tarpeeksi aikaa, jotta lahja ei myöhästy. Yleensä nettitilauksiin saa halutessaan myös lahjapaketoinnin, joten jos haluaa päästä erittäin helpolla, kannattaa valita se myös.

 

Esimerkiksi korut ovat erittäin suosittuja häälahjoja, sillä ne ovat kauniita ja muistuttavat hääparia tuosta tärkeästä päivästä ikuisesti. Osoitteessa korumaa.fi on paljon erilaisia häälahjavaihtoehtoja.

Jos etsit hääparille lahjaksi erilaisia rakkauslukkoja, löytyy niitä Korumaan sivuilta runsaasti. Klassinen rakkauslukko symboloi ikuista rakkautta. Lukko voidaan kiinnittää esimerkiksi sillan reunaan ja heittää sen avaimet veteen, joka tarkoittaa että rakkaus on ikuisesti kestävää. Näitä rakkauslukkojen täyttämiä siltoja voi nähdä paljon esimerkiksi Ranskassa, mutta myös Helsingissäkin niitä saattaa nähdä.

 

Korumaan rakkauslukkoihin voi kaiverruttaa esimerkiksi hääparin nimikirjaimet ja häiden päivämäärän. Rakkauslukkoja on saatavilla sydämenmuotoisina ja monissa eri malleissa, joista varmasti löydät hääparille sopivimman.

 

Korumaan suosituin lemmenlukko on pelkistetty ja yksinkertainen malli, jossa on muutama pieni sydän. Hopean väriseen ja sydämenmuotoiseen lukkoon kuuluu lisäksi avain sekä kaiverrukset, jotka voit itse päättää. Voit tilata lukon kotiisi valmiissa lahjarasiassa, joten sinun ei tarvitse huolehtia edes paketoinnista. Lemmenlukkoja on saatavilla myös kultaisina sekä kuvakaiverruksilla. Kaunis lemmenlukko hääparin kuvalla on sekä edullinen että persoonallinen lahja. Voit olla varma, että lahjasi jää mieleen, eikä hääpari tuskin saa toista samanlaista lahjaa keneltäkään.

 

Lemmenlukoissa on myös se hyvä puoli, että ne ovat kaiken lisäksi käytännöllisiä. Vaikka lukkoa pidetään ensisijaisetsi symbolisena, ei mikään estä käyttämästä sitä siihen, mihin tavallisia riippulukkojakin, eli lukitsemiseen. Monella hääparilla on varmasti kaappeja, joihin he eivät toivo ulkopuolisten pääsevän, joten mikä olisikaan hauskempi tapa lukita ne kuin hääparin oma lemmenlukko.¨

 

Paljon valikoimaa

 

Jos siis sinua kiinnostaa persoonallinen häälahja, klikkaa viereistä linkkiä, niin pääset selailemaan Korumaan erilaisia häälahjavaihtoehtoja. Rakkauslukkojen lisäksi tarjolla on kaikenlaisia korulahjoja, kuten avaimenperiä, taskumatteja, rannekoruja ja muita metalliesineitä, joihin saa halutessaan kaiverruksena nimikirjaimia, viestejä tai valokuvia.

 

Häälahjan ostamisesta ei kuitenkaan kannata ottaa liikaa stressiä, sillä oli lahjasi mikä hyvänsä, hääpari varmasti arvostaa sitä, että halusit muistaa heitä heidän tärkeänä päivänä ja osallistuit parin yhteisen taipaleen juhlistamiseen.