FXGM – vaihtelua treidaamiseen

Onko nykyisissä sijoituksissa aina sama tilanne, että niissä on alhainen tuottoprosentti, pitkä odotusaika ja silti tuotto jää pieneksi, jopa alle inflaation? Tämän lisäksi pankki ottaa sijoituksestasi välityspalkkion ja muita kuluja, jolloin voittoa ei välttämättä jää edes sitä vähää. Rahan arvo ja sijoituksesi eivät kasva niin kuin niiden olisi mahdollista. Aktiivisille sijoittajille on kuitenkin olemassa tähän ratkaisu, nimittäin FXGM. Se lisää sijoitusten tuottoja huomattavasti. Onko sinulle tuttua, mitä vivutus tarkoittaa? Entäpä CFD-tuotteet? Nykyisin pääset myös tekemään isoja kauppoja, vaikka sinulla ei vielä olisi paljoa pääomaa sijoittamiseen. FXGM:llä on paljon CFD-tuotteita, joiden avulla kaupankäynti koskien osakkeiden tai vaikkapa metallien hintojen muutoksia on helppoa. Voit saada parhaimmillaan isoja voittoja, jotka voivat olla monta kymmentä kertaa niin isot kuin jos tekisit vain tavallista pörssikauppaa.

 

Perustietoa FXGM:stä

 

FXGM on turvallinen markkinapaikka netissä. Siellä voi käydä kauppaa suurimpien valuuttojen välillä, metalleilla, hyödykkeillä, osakkeilla, kryptovaluutoilla ja indeksi-CFD:llä. Markkinapaikalla kaikki kuluttajat voivat käydä itse kauppaa ilman välikäsiä, kuten pankkeja tai muita sijoituspalveluyrityksiä ja samalla se on luotettava ja turvallinen alusta. FXGM on Depaho Ltd:n reksiteröimä tuotemerkki, joka on toiminut markkinoilla jo yli 10 vuotta. Se on tuottanut palveluita sijoittajille ja se omaa virallisen lisenssin ja luvan toimia myös EU:n alueella.

 

FXGM:ssä jokainen aktiivinen sijoittaja saa mahdollisuuden koettaa onneaan isoihin tuottoihin lyhyessa ajassa. Yhden vuorokauden sisällä on mahdollista tehdä useita kauppoja ja saada niistä paljon ruottoja. Sinun täytyy vain seurata hintojen muutoksia intensiivisesti ja päätellä kurssien muutoksia. Aina edes ennustustaitoja ei tarvita, vaan voit päättää liittyä mukaan nousevaan hintakäyrään ja kun olet saanut voittoa, poistua sieltä ulos, ennen kuin muut sijoittajat ehtivät edes reagoida tapahtuneeseen. FXGM on reaaliaikainen markkinapaikka ja voit seurata markkinoiden muutoksia missä ikinä oletkaan Mobile PROfit sovellus pitää sinut ajan tasalla. Koska voit tehdä niin paljon kauppaa kuin haluat, muutaman prosentinkin voitot per tapahtuma muuttuvat suuriksi, jos ne onnistuvat toistumaan monta kertaa päivässä.

Ensimmäiset positiot suojattu

FXGM:ssä ei ole aloitusbonuksia tai muita erityisetuja monien muiden sijoituspaikkojen tapaan, mutta siinä on ainutlaatuinen pääomasuoja viidelle ensimmäiselle kaupalle. Mikäli sinulle tulee tappiota viidestä ensimmäisestä kaupasta, saat pääomasi FXGM:stä takaisin. Jos saat voittoa, saat tietenkin pitää ne. Sinulla on myös aina käytössäsi henkilökohtainen tilinhoitaja sekä saat ilmaisen koulutuksen, jotta osaat käyttää kaupankäyntiin tarvittavia ohjelmia. Lisäksi pääset lukemaan nettisivuilta paljon ilmaista koulutusmateriaalia.

FXGM:ssä käytetään kaupankäyntityökaluna WebPROfitia, jota on helppo käyttää eikä sitä tarvitse edes asentaa tietokoneelle. Voit käydä kauppaa ja käydä vilkaisemassa sijoitustesi tilannetta vaikkapa työpaikan tietokoneelta, mikäli sinulla ei ole puhelimessa PROfit sovellusta. Saat aina myös nopeasti yhteyden omaan henkilökohtaiseen tilinhoitajaasi tai järjestelmän tekniseen tukeen joko chattailemalla, lähettämällä sähköpostia tai soittamalla suoraan puhelimella.

Rahojen talletus ja nosto

Rahan talletus onnistuu tunnetuilla luottokorteilla, kuten Visalla ja Mastercardilla sekä muilla netin maksutavoilla kuten Klarnalla, Skrillillä ja Netellerillä. Varjoen nostaminen omalta treidaustililtä onnistuu sivuilta löytyvällä lomakkeella. Rahojen nostamisesta ei tässä vaiheessa veloiteta ollenkaan.  Voit myös aina kysyä neuvoa asiakaspalvelusta.

FXGM:n tilit

FXGM tarjoaa kuutta erilaista tilivaihtoehtoa riippuen sijoittajan omista tarpeista ja sijoituksista. Aloittelijat ja ensikertalaiset voivat harjoitella sijoittamista demotilillä, jonka jälkeen voi siirtyä oikealla rahalla sijoittamiseen ja valita oikeista tileistä sopivimman. Kaikkiin tileihin sisältyy ilmainen webinaari, koulutus ja viisi ensimmäistä suojattua positiota. Myös henkilökohtainen tilinhoitaja kuuluu paketteihin.