Fitnesstukku alennuskoodi

Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden suurimpia lisäravinteiden ja terveysalan verkkokauppa. Kaksi yrittäjää aloitti yrityksen Ruotsissa vuonna 1996. Fitnesstukku tavoitteena on tarjota edullisia kotimaisia ja tunnettuja ulkomaisia tuotemerkkejä. Sillä on myös oma tuotemerkki Star Nutrition, joka on sen parhaiten myyvimpiä merkkejä.

Piristystä ja terveyttä

Fitnesstukusta löydät kaikki tarvittavat tuotteet ja lisäravinteet terveelliseen elämäntapaan. Fitnesstukusta on saatavilla edullisin hinnoin lisäravinteita, urheiluvaatteita sekä miehille että naisille, välineitä ja tarvikkeita voima- ja kestävyysharjoitteluun sekä joogaan ja pilatekseen, elintarvikkeita ja terveystuotteita.

Verkkokaupan sivuilta voi myös hakea inspiraatiota treenaukseen ja proteiinipitoisiin resepteihin. Verkkokaupan Instagram-sivuilla esitellään mielenkiintoisia uutuuksia ja tarjouksia.

Fitnesstukun erikoisuus on hintatakuu. Se tarkoittaa, että jos löytää saman tuotteen edullisemmin jostain toisesta suomalaisesta verkkokaupasta tai päivittäistavarakaupasta, Fitnesstukku alennuskoodi tarjoaa tuotteen samaan hintaan ja samalla saa myös ”finder’s feen”. Hintatakuu koskee fitnesstukku.fi:stä ostettuja tuotteita ja sama hinta tarjotaan yhdestä tuotteesta yhden kerran. Hintatakuu on voimassa 10 päivää ostosta. Tuotteiden pitää olla täysin identtisiä ja enintään 500 euroa tuotetta kohden. Finder’s fee on 5%:in lisäalennus tuotteesta ja se lisätään asiakastilille. Tarkemmin hintatakuuseen voit tutustua fitnesstukku.fi:n sivuilla. ja kerro ostamasi tuotteen tilausnumero Fitnesstukku.fi-verkkokaupasta ja lisää linkki kilpailijan sivuille, joilla myydään identtistä tuotetta. Jos kyseessä on päivittäistavarakauppa, ilmoita kaupan nimi, paikkakunta sekä identtisen tuotteen hinta kaupassa.

Monipuoliset maksutavat

Maksutapoina Fitnesstukku.fi:ssä on käytössä suomalaisten pankkien myöntämät VISA- ja Mastercard-kortit, verkkopankin suoraveloitus Nordean, Aktian, Osuuspankin tai Danske Bankin verkkopankeista. Voit myös maksaa tilauksen laskulla, jolloin Fitnesstukku.fi tarkistaa luottotietosi Qliron kautta. Lasku tulee toiveen mukaan joko kirjeenä tai sähköpostina. Lasku maksetaan pankkisiirtona. Laskuun lisätään laskutusmaksu 2,87 euroa. Voit myös avata Qliro Tilin tai maksaa Qliro-osamaksulla. Ostot laskutetaan kuukausilaskulla. Qliro Tilissä voi päättää itse kuukausittain maksettavan summan, kunhan se on vähintään 9 euroa tai 1/24-osa jäljellä olevasta velasta. Qliro Osamaksulla maksetaan 6,12 tai 36 kuukauden osamaksusuunnitelman mukaan.

Tilauksen toimitus Fitnesstukku.fi:ssä kestää yleensä 3-5 päivää. Suurempien kampanjoiden aikoina toimitusajat voivat olla pidempiä. Tilauksen vastaanottamisesta tulee sähköpostivahvistus ja tilauksen lähtemisestä ilmoitetaan tekstiviestillä. Paketti toimitetaan postiin, josta se tulee noutaa. Saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä tai postilla. Toimituskulut ovat ilmaiset yli 49 euron tilauksissa. Alle 49 euroissa tilauksen toimituskulut ovat 7 euroa. Toimitusalue on Suomi Ahvenanmaata lukuunottamatta. Tuotteiden palautus on ilmainen.

Asiakaspalvelua saa muun muassa chatissa, puhelimitse, sähköpostilla ja erillisellä lomakkeella. Chat-palvelu on auki kun chat-ikkuna näkyy etusivun alalaidassa. Asiakaspalvelun numero esim. tilauksissa on 07 532 51 270 ja se palvelee ma-pe 9-18. Palvelu on suljettu 13-13:30. Yhteydenottolomakkeen voi lähettää Fitnesstukku.fi:n sivuilta. Tiedusteluihin vastaa mahdollisimman pian tukihenkilökunnan jäsen. Fitnesstukun tuotteisiin voi tutustua myös sen kivijalkamyymälöissä Helsingissä, Turussa, Tampereella, Vaasassa ja Oulussa.