Englanninkieliset lehdet postitse kotiin

Kiinnostaisiko sinua tilata englanninkielisiä lehtiä suoraan kotiosoitteeseesi. Sivustolla https://www.englanninkielisetlehdet.fi/ on tarjolla laaja valikoima erilaisia lehtiä, jotka voit tilata istellesi suoraan kotiin.

Monet ulkomaalaisia lehtiä lukevat ovat varmaankin huomanneet viime aikoina, että lehtien saatavuus kirjakaupoista on alkanut heiketä. Kaikissa kirjakaupoissa ei enää edes ole enää tarjolla lehtipistettä. Ulkomaalaisia lehtiä Suomesta ostettaessa niiden hinta on myös huomattavan korkea ja usein alkuperäinen myyntihinta on ehtinyt vähintäänkin tuplaantua kotimaan myyntihyllyyn saapuessa. Onneksi lehtiä voi myös tilata itselleen netin kautta, jolloin ne saa aina luotettavasti itselleen, eikä uusia numeroita tarvitse metsästää ympäri kaupunkia. Jos lehden tilaa itselleen, saa myös numerot jostain syystä nopeammin itselleen kuin kauppoihin. Usein kaupoissa on myynnissä vielä vanhan kuun numero, kun uusi numero tulee itselle postitse kotiin.

Miksi tilata englanninkielinen lehti?

On monia syitä sille, miksi kannattaa tilata englanninkielisiä lehtiä. Ensinnäkin niiden lukeminen auttaa ylläpitämään kielitaitoa ja on hyvä tapa pitää englanti muistissa. Mielenkiintoisia artikkeleita lukiessa kielitaito karttuu huomaamatta ja samalla oppii uutta sanastoa. Englanninkieliset lehdet antavat myös laajempaa perspektiiviä moneen asiaan ja toisinaan on hyvä lukea asioita muualtakin maailmasta kuin Suomesta. Usein nämä lehdet ovat myös kattavampia ja aiheeseen syvemmin perehtyneitä kuin suomenkieliset lehdet, sillä englanniksi löytyy monta tiettyyn aihealueeseen erikoistunutta lehteä. Kaikkea lehdissä olevaa tietoa ei ole edes mahdollista löytää suomeksi, vaan jotta on tietoinen alan viimeisimmistä tuulista, englanninkielisten artikkeleiden seuraaminen on suositeltavaa.

Englanniksi löytyy sivustolta paljon erikoislehtiä kuten 3D Artist Magazine ja BBC History Magazine. Olitpa kiinnostunut sitten valokuvauksesta, historiasta, muodista tai kokkauksesta, löytyy varmasti laajasta lehtivalikoimasta sellaisia lehtiä, jotka sopisivat sinulle. Kaikkia näitä lehtiä ei ole edes mahdollista ostaa suomalaisista kirjakaupoista, vaan niiden tilaaminen on ainoa vaihtoehto saada ne luettavaksi. Sivuston lehdet on jaoiteltu seuraaviin kategorioihin: auto ja moottoripyörät, tietokone ja gadgetit, viihde, käsityö, vapaa-aika, talo ja puutarha, ruoanlaitto, taide ja suunnittelu, lifestyle, musiikki, uutiset ja politiikka, matkailu ja kohteet, urheilu ja pelit, tiede ja luonto sekä liiketoiminta ja rahoitus.

Lehtien tilaaminen

Englanninkielisten lehtien tilaaminen tapahtuu kätevästi netin kautta. Valitset vain haluamasi tilauksen ja klikkaat sen ostoskoriin. Ilmoitettuun hintaan sisältyy postikulut. Yleensä ilmoitettu hinta on yhden vuoden mittaisen tilauksen hinta. Maksutapoina sivusto hyväksyy pankkisiirrot, Paypalin tai luottokortit. Kaikki tilaukset tulee maksaa etukäteen, jos maksuasi ei saavu perille, niin tilausta ei voida käsitellä.

Kaikkiin sivustolla ilmoitettuihin hintoihin sisältyy lähetys- ja käsittelykulut sekä verot ja maksujen käsittelykulut. Jos jokin lehden numero jää toimittamatta, voit vaatia korvaavaa kopiota siitä suoraan nettisivujen kautta. Jos kyseistä numeroa ei ole enää mahdollista saada, sinun tilaustasi pidennetään yhden numeron verran. Mikäli toimitusongelmista ei tule loppua, saat rahallisen hyvityksen tai koko maksusi takaisin, mikäli et saa yhtään numeroa. Englanninkielisten lehtien tilausnettisivustoa pyörittää alankomaalainen Maja Magazines. Se on Alankomaissa rekisteröity yritys, joka toimittaa englanninkielisiä lehtiä useisiin maihin.

Tilaustasi ei uusita automaattisesti, vaan sinulta kysytään, haluatko uusia sen. Toki voit valita automaattisen uusinnan, mikäli näin haluat. Sivusto ei tällä hetkellä toimita kuin painettuja lehtiä, eli digitaalisten lehtien tilaaminen ei ole sieltä mahdollista. Lehtien tilaaminen vuodeksi kerrallaan netin kautta on yleensä halvempaa kuin yksittäisten numeroiden ostaminen. Vaihtoehtona on yli 2 500 lehteä ja niitä voi myös tilata lahjaksi. Mikäli olisikaan mukavampaa kuin saada lahjaksi mieluinen lehtitilaus. Voit katso kaikki lehdet tästä.